Pagament de premis

La 6/49, El Trio, L’Express, El Rasca Ràpid i La Grossa*

  • Els premis fins a 120€ es paguen en qualsevol establiment autoritzat a vendre aquesta loteria. Aquests establiments, de forma opcional i per decisió pròpia, poden pagar premis fins a 1.999,99€. Els premis es poden cobrar al comptat o amb una transferència bancària. 
  • Els premis superiors a 120 € i fins a 150.000 € es paguen a CaixaBank o a l'Oficina d'Atenció, Informació i Pagament de Premis de Loteries de Catalunya (Enric Granados, 33 - 08007 Barcelona). 
  • Els premis corresponents a La Grossa, es paguen: fins a 120 € a qualsevol establiment autoritzat a vendre aquesta loteria que disposi de terminal. Aquests establiments, de forma opcional, poden pagar premis fins a 1.999,99 €. Els premis es poden cobrar al comptat o amb una transferència bancària; a CaixaBank (a partir de 50€) i a l'Oficina d'Atenció, Informació i Pagament de Premis de Loteries de Catalunya (Enric Granados, 33 - 08007 Barcelona). 
  • Els premis superiors a 150.000 € es paguen a CaixaBank o l’Oficina d'Atenció, Informació i Pagament de Premis de Loteries de Catalunya (Enric Granados, 33 - 08007 Barcelona). 
  • A l'Oficina d'Atenció, Informació i Pagament de Premis (Enric Granados, 33 - 08007 Barcelona) es paguen tots els premis. 
  • Si has jugat on-line i has obtingut un premi fins a 600 €, reps l'import del premi al moneder del teu compte; si el premi és superior a 600 € reps un ingrés al compte bancari que has facilitat quan t'has registrat a www.loteriesdecatalunya.cat. 
  • Caducitat: Els premis caduquen al cap de 90 dies de la data del sorteig corresponent. En el cas d'El Rasca Ràpid, caduquen al cap de 90 dies del final de distribució de cada sèrie, data que es publica al Diari Oficial de la Generalitat. 

(*) Hi ha establiments autoritzats per vendre loteria de La Grossa que no disposen de terminal (aquests establiments no poden validar ni pagar els bitllets premiats).